Vanliga frågor

Här hittar du ytterligare information om våra designtjänster. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar svar på dina frågor.

Erbjuder ni delbetalning?

Vi mottar oftast ett ej-återbetalningsbart belopp i början av projekten och resterande på dagen projektet är klar. Vi kan erbjuda olika betalningsplaner för att hjälpa våra kunder beroende på designprojektet, det totala beloppet och kundens situation. Det är möjligt att betala priset i omgångar för de dyrare projekten, men delbetalningar är inte möjliga för de mindre projekten eller för de billigare designpaketen.

Vad kostar era designtjänster?

Det är omöjligt att tala om kostnaden, innan vi vet vad själva projektet är. Varje designprojekt skall definieras först. Beroende på projektets karaktär och krav kan vi därefter erbjuda ett pris. Men om du letar efter ett billigt och prisvärt designföretag har du kommit till fel ställe!

För oss har kvaliteten alltid främsta prioritet, vilket innebär längre arbetstid och naturligtvis dyrare tjänster. Men om du har en viss budget kan du alltid kontakta oss och vi kommer att erbjuda dig den bästa lösningen som passar för din budget.

Tips: Här hittar du vår webbdesign prislista.

Inom vilka områden arbetar ni?

Vi är specialiserade på professionell och konstnärlig illustration, grafisk design, webbdesign, interaktionsdesign och företagsidentitetsdesign.

Vi arbetar med alla typer av kunder från små och stora företag till privatpersoner. Läs mer om våra tjänster.

Gör Tiny Little Monsters tryckeritjänster?

Vi erbjuder inte interna tryckeritjänster. Men i de fall vi designar något för dig kan vi definitivt ombesörja alla steg i publicering och utskrift.

Kan jag jobba hos eller med Tiny Little Monsters?

Vi är alltid intresserade av att samarbeta med konstnärer och designers för att skapa nya fantastiska konstverk och designprojekt tillsammans. Just nu anställer vi inte designers eller programmerare. Men vi gillar verkligen att du hör av dig och låter oss veta om din kompetens och stil, för våra framtida projekt.

Så, tveka inte att kontakta oss och följ oss gärna på sociala nätverk om du inte vill missa framtida kreativa samarbetsmöjligheter.