Om oss

Låt oss först tala om att vi är så glada att se dig läsa denna text! Våra tjänster omfattar alla aspekter av illustration, grafisk design, interface- och webbdesign. Vi tror att vi är en av de bästa företag på att bemästra kunskap, erfarenhet, utbildning, kreativitet, konstnärlig känsla och talang i skapandet av en vinnande design.

Grundades 2010 med en rik akademisk och praktisk bakgrund inom visuell kommunikation, konst och design, är företaget stolt alumn från VentureLab.

Så tänker vi

Vi producerar och designar olika saker, men alla våra skapelser har något gemensamt, de är samtliga kreativa, äkta, och mycket konstnärliga. Vi tror att en god designer är följsam inför samhällets och omvärldens dynamik.

När samhället utvecklas, förändras även trender och stilar i vår visuella kultur. Att vara i fas med de senaste teknikerna och trenderna inom visuell kommunikation, samt att ha en intellektuell hållning gentemot designprocessen, gör Tiny Little Monsters till ett blomstrande företag som kan leverera professionella verk.

Tiny Little Monsters finns just för att vi ville ha fler platser i världen där fantasi och kreativitet får flöda!

Detta gör monster

Barnboksillustrationer, karaktärs- och konceptdesign för animering och spel, kommersiella och pedagogiska illustrationer och andra typer av illustrationer är smakprov på vad man kan begära från Tiny Little Monsters

Tiny Little Monsters har fötts för att göra just illustrationer. Vi älskar illustrationer för att det rymmer så oändligt mycket kreativitet, fantasi och framför allt konst. För att göra professionella och framgångsrika illustrationer, bör man vara både konstnär och formgivare tycker vi.

Ordet grafisk design kanske påminner dig om logotyper, affischer, skyltar och visitkort, men grafisk design är framför allt en sofistikerad kunskap som används i bra webbplatser, användargränssnitt, illustrationer, bokomslag, videor, reklam och i många olika former av konst.

Att förmedla rätt budskap till rätt målgrupp genom visuella element som bilder, symboler, typografi och färger är en kort beskrivning av grafisk design. Men grafisk design rymmer så mycket mer än vad som finns i den beskrivningen! Grafisk design är oumbärlig i reklamvärlden och i skapandet av företagsidentiteter.

Åh, du vet de där appar som du aldrig vet hur man använder dem? Eller de där biljettautomater som tar 5 minuter av ni att skriva ut en biljett? De har dålig UI-design! Design av användargränssnitt (UI-design) är design av webbsidor, apparater, maskiner, kommunikationsutrustning och programvaror med fokus på användarens upplevelse (UX) och interaktion. Användargränssnitt design syftar till att göra användarens interaktion så enkel och effektiv som möjligt. Eftersom det handlar om fullföljandet användare mål, den ofta kallas användarcentrerad design. Med hjälp av bra användargränssnitt design, användarna avslutar en uppgift utan att ge onödig uppmärksamhet på själva processen att göra den.

UI-design är komplicerad och och tidskrävande. Det behöver klok användning av grafiska gränssnitt, utseende och känsla designen, skapande av prototyper och utförande av användartester, användare analys och så vidare. Om ni designar en ny app eller mjukvara, kan ni kontakta oss för UI-design för din produkt.

Du respekterar ditt företag och dina idéer och värdesätter du naturligtvis det som associeras med ditt företag. Du måste se till att din webbplats återspeglar företagets image, är sökmotorvänlig, har ett användarvänligt och interaktivt gränssnitt. Det viktigaste är att din hemsida ska ha en exklusiv design som inte låter dina besökare att lämna sidan, på jakt efter en annan liknande webbplats med ett mer professionellt utseende! Om din målgrupp är inte bara människor i ditt eget bostadsområde vet du redan hur viktigt det är att ha en webbplats med en unik och fräsch design. Precis som alla andra element av din visuella företagsidentitet lockar en snygg, lättanvänd och funktionsrik hemsida som harmoniserar väl med ditt företag en hel del publik och ökar din onlinenärvaro avsevärt.

Behöver du kunna hantera din webbplats innehåll själv? Behöver du en interaktiv Flash-webbplats? Eller kanske helt enkelt en egen passande online-broschyr?! Oavsett vad du behöver, så är vi här för att stödja dig. Våra monster är bra på att designa imponerande hemsidor!

Vi skapar spännande multimediepresentationer och kortfilmer som kan användas för att fånga och bevara uppmärksamheten i reklamsyfte eller i extern eller intern företagskommunikation. Våra avancerade multimediepresentationer ger bestående intryck som övertygar på ett helt annat sätt jämfört med enkla bildspel och hjälper dig att sälja dina idéer, eller ge mycket mer spänning och liv åt dem.

Om du också är trött på tråkiga PowerPoint bildspel, om du vill integrera publiken aktivt i vad du presenterar, eller om du är i behov av interaktiva användargränssnitt eller företagspresentationer eller kanske andra multimediatjänster, då bör du kontakta Tiny Little Monsters.