FAQ: Webbdesign priser

OBS: Priserna kan naturligtvis variera beroende på om ni önskar ytterligare tjänster och funktioner. Alla priser är i svenska kronor och ex-moms. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar svar på dina frågor.

 
 

Integration med
sociala nätverk

Genom att integrera din webbplats med sociala nätverk, kommer du inte bara hålla en jämn och god kontakt med dina kunder, utan också skapa mer förtroende och en bättre online-närvaro, samt effektivt skapa goda PR-möjligheter. Du har chansen att engagera publiken med det som är bra!

 

Kontakt- &
kundformulär

Kom ihåg att du kan ha kontaktformulär på din hemsida för att göra det lättare för dina kunder att kontakta dig. Du kan även ha frågeformulär för att samla in den information du behöver från dina besökare.

Anpassad design

Vi designar din hemsida efter dina önskemål.

Sökmotorvänlig
design

Varje webbplats vi gör är sökmotorvänlig. Det betyder att vi använder de senaste teknikerna inom webbdesign, så att alla sökmotorer kan hitta och kategorisera dess innehåll.

Interaktiva element


Webbplatser med statiska sidor har ibland inte tillräckligt med kraft för att göra ett starkt intryck. Vi kan ge mer liv och göra din hemsida attraktiv genom att göra den interaktiv. T.ex. att lägga till trevliga bildspel, animerade Flash-element, bildgallerier, osv.

Integration med
Googles tjänster

Vi kan registrera ditt företag på Google Maps och ansluta din webbplats till Google Analytics samt ansluta dina e-postkonton till Gmail. På så sätt kan du enkelt hantera allt som har med din webbplats att göra på ett ställe.

E-postkonton


Vanligtvis erbjuder alla webbhotell obegränsat antal e-postkonton på din egen domän, så att du får e-postadresser som (du@dindomän).

750 kronor för att
pröva på Google AdWords!!

Du kan marknadsföra ditt företag med hjälp av Googles Sponsrade Länkar. Du har själv full kontroll över dina annonskampanjer och kan enkelt avsluta när du vill!

Innehållshanterings-
system

Med Content Management System (CMS) kan du redigera innehållet på din webbplats när som helst själv, utan kunskaper om programmering och webbdesign.

Antal sidor

Upp till 5 webbsidor

Antal sidor

Upp till 10 webbsidor

Antal sidor

+10 webbsidor
 Få en kostnadsfri offert Få en kostnadsfri offert  Få en kostnadsfri offert