FAQ: Webbdesign tjänster

Här hittar du ytterligare information om våra webbdesigntjänster. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar svar på dina frågor.

Hur mycket kostar en hemsida?

Priset på en hemsida definieras av två saker:

1. Webbhotell, förutom domännamnet: För att ha en hemsida, måste du köpa ett eller flera domännamn. Ett domännamn är adressen till din hemsida på internet. Vissa företag föredrar att ha flera domännamn för olika skäl, t.ex. för att skydda sitt varumärke, eller för att ha olika domäner för olika språk.

Ett webbhotell är där du håller din hemsida. Det är ett webbutrymme som är anslutet till ditt domännamn. Det finns vanligtvis en årlig avgift som webbplatsägare måste betala för att bibehålla sin domän och sitt webbhotell.

Vi erbjuder inte något webbhotell eller någon tjänst för domänregistrering . Du bör köpa det själv enligt dina önskemål. Men om du behöver hjälp med detta kan vi guida dig eller göra det på uppdrag av dig. Vi rekommenderar dig att ta en titt på one.com för att köpa ditt webbhotell och domän. Eftersom deras priser är överkomliga och de erbjuder bra stöd och extra tjänster.

2. Webbdesign och utveckling: Pris för att utforma och utveckla din webbplats beror dels på vilka funktioner som du vill inkludera i din hemsida, samt vilken teknik som vi använder för att utveckla dina idéer, osv. Det finns inget sätt att bestämma ett pris innan vi vet vilken typ av hemsida du behöver. Men här hittar du några av våra webbdesignpaket som kan ge dig en bättre uppfattning om den ungefärliga kostnaden för en webbplats.

Hur fungerar er webbdesignprocess?

Vi anser att alla förtjänar en snygg design! Vi tycker att både du och dina kunder förtjänar att uppleva nöjet av att titta på en härlig väldesignad hemsida.

Vår vision är att bygga den bästa hemsidan för just ditt företag. En professionellt utformad hemsida kan marknadsföra dina produkter och tjänster, förbättra ditt företags identitet och generera mer försäljning. Med detta i åtanke kommer vi noggrant att planera en strategi för att skapa den perfekta webblösningen.

Följande visar hur vi planerar ett webbdesign projekt:

Webbdesign projekt schema:

Kostnadsfri konsultation:

Alla våra tjänster börjar med en kostnadsfri konsultation för att bestämma dina krav, behov och önskemål. Detta hjälper oss att få en bättre uppfattning om ditt företag, tjänster, publik, syfte, mål, etc.

Så känn dig varmt välkommen att kontakta oss och boka ett möte. Vi kommer tillsammans att brainstorma om dina idéer över en kopp kaffe utan stress! Vi föreslår alltid att du fyller i formuläret och skickar det till oss innan mötet. Att läsa den informationen som du skickar oss, gör oss bättre förberedda och vi kan utnyttja vårt möte bättre.

Förslag & pappersarbete:

Efter brainstormingsmötet, om du är säker på att du vill anlita oss kommer vi att ge dig en offert som förklarar de punkter vi har kommit överens om samt prissättning.

Om du trots allt inte väljer att anlita oss efter det att du tagit emot offerten så kommer du enbart betala för offerten. Men när du accepterar, kommer vi att underteckna ett formellt avtal som beskriver det arbete du beställt, priser, leveranstider och betalningsplan i detaljer.

Betalningar och priser:

Priser och betalning varierar från projekt till projekt. Kostnaderna kommer att fastställas efter vårt webbdesign/samrådsmöte och kommer att skrivas på villkoren i kontraktet. Efter mottagandet av den första betalningen påbörjar vi ditt projekt.

Insamling av innehållet

I de flesta fall tillhandahåller våra kunder text, bilder och annat innehåll de vill ha i deras hemsida. Men om du behöver hjälp med innehållet, har vi professionella flerspråkiga innehållsförfattaren som vet vikten av att skriva på bästa sätt och använda rätt sökord när man skriver innehåll för en hemsida.

Design

TGenom vår webbdesign/samrådsmöte avgör vi vilken typ av visuell företagsidentitet som du vill överföra till din målgrupp. Enligt denna, utformar vi en hemsida som visuellt presenterar ditt företag, dina produkter eller tjänster på ett snyggt och professionellt sätt. Dina uppslag är alltid viktiga för oss, så om du har idéer för designen, kommer vi definitivt att överväga dem.

Webbutveckling

Nästa steg är att utveckla webbplatsen och dess webbsidor samt att integrera design, funktioner och innehåll.

Integration med sociala nätverk

Alla vet om hur viktigt det är att integrera sin hemsida med sociala nätverk i dagens affärsvärld. Detta kommer också att vara en del av vårt uppdrag, som kommer att åtföljas med särskild utbildning för dig för att behålla din närvaro på sociala nätverk, om det behövs.

Utvärdering före lanseringen

När vi är klara med webbdesign och utveckling, kommer du att kunna granska alla sidor för att se till att allt är precis som du vill. Du kan meddela oss om önskade ändringar och sedan ge oss slutligt godkännande innan hemsidan lanseras.

Lansering av din webbplats

Efter det att vi tagit emot ditt godkännande och din slutbetalning, publiceras din webbplats på din domän och kommer nu att vara tillgängliga för hela världen!

Pågående support

Vi kommer vara i kontakt med dig och finnas tillgängliga för ytterligare förändringar eller framtida utveckling av din webbplats. Vi kommer att förse dig med relevant information om eventuella uppgraderingar och framtida tekniska nyheter som kan förbättra din sida.